Het gemiddelde aantal geopende e-mails ligt rond de 20-40%

Opvullen en verzenden. Meer is het niet.

Maak zelf een prachtig design of laat ons er een voor u maken, vul het op met interessante inhoud voor uw klanten en verzend zo e-mailcampagnes die hun doel niet missen!

Sjabloon

Jouw visie, jouw design!

Visueel is bijna* alles mogelijk bij het verzenden van e-mailcampagnes. Heeft u een idee, een concept, een visie? Dan kan u dit zonder problemen omzetten in een e-mailcampagne. Wil u gebruik maken van onze expertise? Wij helpen u graag verder!

Vaak staat er onderaan een reclame e-mail een logo van de software waarmee de campagne werd verzonden. Dit is bij ons niet verplicht. Heeft u hier echter geen probleem mee, dan geven we hiervoor zelfs een korting!

* Technologieën zoals Flash, video, audio, formulieren etcetera... worden vaak niet ondersteund door alle e-mail clients en worden daarom afgeraden.

U bepaalt de inhoud en verzendt wanneer u wil.

Er zijn verschillende manieren om een e-mailcampagne te ontwikkelen. Wij kunnen het volledige proces afwerken, inclusief design en inhoud. Of wij kunnen enkel het design voorbereiden en de inhoud aan u overlaten.

Via een sjabloonsysteem, maken we het u zeer gemakkelijk als u zelf de inhoud wil beheren. U voegt heel eenvoudig artikels toe en ziet onmiddellijk hoe uw mailing er zal uitzien met de ingegeven inhoud. U kan zelfs dezelfde inhoud met enkele klikken in een ander sjabloon weergeven!

Als u zich aanmeldt voor gebruik van Emeka kan u gratis gebruik maken van enkele basissjablonen. U betaalt enkel nog de verzendingskosten. Uiteraard gaat u meer impact hebben op uw klanten met een op maat gemaakte campagne...

Spamtest

Design- & spamtests: alles wordt afgeleverd.

Het meest frustrerende aan het verzenden van e-mails, is het testen van uw design in de verschillende email “clients”. Laat liever onze design en spam tools voor u het zware werk doen.

Verstuur gratis tests naar uzelf of maximum 5 adressen naar keuze, of, controleer voor een zachte prijs uw e-mail zoals die getoond wordt in meer dan 20 verschillende e-mail “clients”, zoals Lotus Notes, Hotmail, Outlook 2007 en AOL.

Bovendien scannen we uw mailingcampagne, nog voor ze verstuurd wordt, met de populairste spam filters en firewalls.