Bekijk het volledige features overzicht en overtuig uzelf van de kracht van Emeka!

Opvullen en verzenden. Meer is het niet.

Maak zelf een prachtig design of laat ons er een voor u maken, vul het op met interessante inhoud voor uw klanten en verzend zo e-mailcampagnes die hun doel niet missen!

Sjabloon

Jouw visie, jouw design!

Visueel is bijna* alles mogelijk bij het verzenden van e-mailcampagnes. Heeft u een idee, een concept, een visie? Dan kan u dit zonder problemen omzetten in een e-mailcampagne. Wil u gebruik maken van onze expertise? Wij helpen u graag verder!

Vaak staat er onderaan een reclame e-mail een logo van de software waarmee de campagne werd verzonden. Dit is bij ons niet verplicht. Heeft u hier echter geen probleem mee, dan geven we hiervoor zelfs een korting!

* Technologieën zoals Flash, video, audio, formulieren etcetera... worden vaak niet ondersteund door alle e-mail clients en worden daarom afgeraden.

U bepaalt de inhoud en verzendt wanneer u wil.

Er zijn verschillende manieren om een e-mailcampagne te ontwikkelen. Wij kunnen het volledige proces afwerken, inclusief design en inhoud. Of wij kunnen enkel het design voorbereiden en de inhoud aan u overlaten.

Via een sjabloonsysteem, maken we het u zeer gemakkelijk als u zelf de inhoud wil beheren. U voegt heel eenvoudig artikels toe en ziet onmiddellijk hoe uw mailing er zal uitzien met de ingegeven inhoud. U kan zelfs dezelfde inhoud met enkele klikken in een ander sjabloon weergeven!

Als u zich aanmeldt voor gebruik van Emeka kan u gratis gebruik maken van enkele basissjablonen. U betaalt enkel nog de verzendingskosten. Uiteraard gaat u meer impact hebben op uw klanten met een op maat gemaakte campagne...

Spamtest

Design- & spamtests: alles wordt afgeleverd.

Het meest frustrerende aan het verzenden van e-mails, is het testen van uw design in de verschillende email “clients”. Laat liever onze design en spam tools voor u het zware werk doen.

Verstuur gratis tests naar uzelf of maximum 5 adressen naar keuze, of, controleer voor een zachte prijs uw e-mail zoals die getoond wordt in meer dan 20 verschillende e-mail “clients”, zoals Lotus Notes, Hotmail, Outlook 2007 en AOL.

Bovendien scannen we uw mailingcampagne, nog voor ze verstuurd wordt, met de populairste spam filters en firewalls.