Templates die wij ontwerpen worden in verschillende clients (Mac & PC) getest.

Wij helpen bij het design

Als u een campagne wil versturen die brokken maakt, dan moet zo'n campagne worden klaar gestoomd. Deze voorbereiding bestaat naast een goede strategie uit een knap design. Laat ons helpen om uw stijl en uw visie over te brengen naar uw klanten.

OPGELET! Onderstaande prijzen zijn eenmalige prijzen. Er wordt een sjabloon gemaakt en toegevoegd aan uw account. Vanaf dan kan u dit sjabloon ongelimiteerd gebruiken om e-mailings uit te sturen.

 

Een basisontwerp om te starten

Om niet zomaar te moeten starten met lege handen hebben wij enkele standaard ontwerpen. Deze ontwerpen hebben geen echte grafisch uitgesproken karakter en dienen om u kennis te laten maken met het systeem.

We raden aan om origineel uit de hoek te komen met een aangepast ontwerp.

 

Een basisontwerp in uw huisstijl

De standaard sjablonen kunnen we, mits een logo en enkele kleurbepalingen, aanpassen aan uw huisstijl. Voor eenvoudige aankondigen kunnen deze volstaan maar u heeft niet de impact op uw klanten zoals met een op maat gemaakt sjabloon.

We raden aan om origineel uit de hoek te komen met een aangepast ontwerp.

 

U heeft zelf een ontwerp?

Als u al een ontwerp heeft voor een e-mailsjabloon wil u dit mogelijk behouden. Dit kan zonder problemen, we moeten het sjabloon enkel ombouwen naar een formaat dat wordt aanvaard door onze software.

Mogelijk moeten we enkele wijzigen aanbrengen aan het design, om uw ontwerp er op alle e-mail clients goed te laten uitzien. Dit gebeurt uiteraard steeds in overleg.

 

Laat ons creatief brein werken

Een laatste mogelijkheid is om ons al het werk te laten doen. We gaan met z'n allen rond de tafel zitten om tot een leuk concept te komen en laten dan ons creatief brein een design ontwerpen dat hierbij aansluit.

Met onze expertise in e-mailontwikkeling en -marketing haalt u alles uit uw campagnes!!