Het gemiddelde aantal geopende e-mails ligt rond de 20-40%

Eenvoudig beheer van lijsten en gebruikers.

U heeft een kleine lijst met specifieke klanten of een uitgebreide lijst van al uw contacten? Alles is mogelijk! Daarenboven worden bounces en uitschrijvingen automatisch opgevangen.

Bounces

Volledig automatisch beheer.

Emeka behandelt volledig automatisch alle nieuwe inschrijvingen, uitschrijvingen, bounces en zelfs spam-klachten.

Elke e-mail die u verstuurt bevat een knop waardoor ontvangers zich, indien ze dit wensen, kunnen uitschrijven uit uw mailinglist. Bovendien kunnen ontvangers, via het “preference center”, zelf hun inschrijving beheren. Wij houden ons bezig met het lastige gedeelte van heel de zaak, terwijl u tijd heeft om zich te concentreren op uw eigenlijke werk.

Segments

Segmenteer uw lijsten en personaliseer uw mails

Met het grootste gemak kunnen de lijsten op zulke manier uitgebreid worden dat ze alle bijzonderheden van uw ontvangers weergeven, gaande van hun adres en telefoonnummer tot hun favoriete koffiemerk. Bovendien kunnen uw mailings gepersonaliseerd worden op basis van deze gegevens.

Als u nog een stapje verder wilt gaan, kan u zelfs binnen uw lijst segmenten gaan inbouwen om u toe te spitsen op een specifiek soort ontvanger. Deze segmenten kunnen gebaseerd zijn op demografische kenmerken van de ontvanger of op hun campagnegedrag uit het verleden. Zo kan u bijvoorbeeld een mailing versturen specifiek naar die ontvangers die de laatste drie mailings bekeken hebben, of die op een bepaalde link hebben geklikt.